Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

Teljes őrület a Párharcban: Győzike négykézláb kántált a medencénél (videó)

Győzike mindig meg tudja lepni az embert, de hogy ennyire, arra talán még mi sem számítottunk volna.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző az egyik legszórakoztatóbb karakter Magyarországon, ugyanakkor legalább ennyire megosztó a személyisége. Sokaknak már az sem tetszik, hogy kijár a Fradi meccseire, ahol többekkel jó viszonyt ápol.

Győzi szereti a Ferencvárost, a futballt, és nyilván a hangulat sem utolsó, hiszen általában ezeken a meccseken van a legnagyobb atmoszféra. Győzőt jelenleg a Párharcban láthatjuk, és egy szeánszon is túl van. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

A csapat úgy döntött, hogy Győzike lesz a törzsfőnök, aki legutóbb is nagyon jól érezte magát. Sőt, olyasvalamit vitt véghez, amit sosem gondoltunk volna róla, hiszen köztudott, retteg a kígyóktól.

Ez már részben a múlté, és igenis számolni kel Gáspárékkal, akik ezzel együtt a szálakat jól forgatják. Ha azonban automatikus párbajozók lesznek, az számukra is végtelenül sokba kerülhet.

Győzike a szeánsz után kántálásba kezdett, és ez megint olyasvalami, amit még nem láttunk tőle. Természetesen indián jelmezben kántált, amit akkor is folytatott, amikor a többiek már nem voltak ott a medencénél.

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert nem kevesen ünnepeltek, amikor lemondott a miniszterelnöki posztjáról.