Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,26 Ft
Euró
385,96 Ft
Font
449,43 Ft
Bitcoin
63,684 $

A nagy meleg miatt későbbre halasztják a Városligeti Műjégpálya nyitását

Mint írják, bár dolgoznak a pályán, de az esős, szeles, meleg idő nincs mellettük és péntekre nem lesz elég vastag a jégréteg ahhoz, hogy meg tudják nyitni a jégpályát.

...svg content...Fotó: MTI/Mónus Márton
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban megírtuk, hogy a Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó a tervek szerint a november 17-19-ei hétvégén megnyitja kapuit a korcsolyázók előtt. Megjegyezték, az időjárás függvényében a nyitóhétvégét elhalaszthatják.

Nemrégiben pedig arról írtak a közösségi oldalukon: „Bár dolgozunk a pályán, de az esős, szeles, meleg idő nincs mellettünk és péntekre nem lesz elég vastag a jégréteg ahhoz, hogy meg tudjuk nyitni a jégpályát”. Soron kívül Jön a várva várt Ferencváros-Paks Magyar Kupa döntő, élőben adja a tv

Hozzátették, szerencsére a hétvégére hűvös időt ígérnek, ami kedvez a jégkészítésnek, hogy a jövő hetet megfelelő vastagságú jéggel tudják megkezdeni. Ezáltal a nyitás új dátuma: november 20., hétfő, délután 5 óra.

Mindemellett azt is ígérik, hogy „a nyitónapon izgalmas nyereményekkel és meglepetésekkel várunk benneteket. A legszerencsésebbek akár 10 alkalmas bérletet is nyerhetnek! Köszönjük a megértéseteket és már tényleg csak néhány napot kell kibírni korizás nélkül!”.

Az Infostart megjegyzi, az előrejelzések szerint 16-án, csütörtökön napközben még 10 fok körül lesz a hőmérséklet, de éjszaka már csak plusz 1 fokot mérnek. 17-én, pénteken pedig már csak 6 fokra lehet számítani. Szombaton is fagyhat az éjszaka, de hétfőtől ismét melegszik az idő, napközben akár 11 fok is lehet.

Mely rétegeknek reális cél, hogy havi 600 ezer forintos nyugdíjuk legyen?

Gyakran hallani, hogy az időskori jövedelem jelentős mértékben növelhető a kitartó nyugdíj-előtakarékosság segítségével. De hogy néz ez ki a gyakorlatban? Van más lehetőség is?

Zinedine Zidane 51 évesen is zseni a pályán (videó)

Ebből is látszik, hogy Zinedine Zidane ideje korán vonult vissza, aki még 51 évesen is fitt, és látványos dolgokra képes a labdával.