Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,780 $

Dráma a Groupama Aréna lelátóján, egy nőt súlyos sérülésekkel vittek kórházba

A 30 év körüli nő beverte a fejét, majd eszméletét vesztette.

...svg content...Budapest, 2023. február 5. Ferencvárosi szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott Ferencvárosi TC-Újpest FC mérkõzésen a Groupama Arénában 2023. február 5-én. Ferencvárosi TC - Újpest FC 3-1. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A baleset nem sokkal a Ferencváros – Genk Konferencia-liga mérkőzés félideje előtt történt a nézőtéren, ahol egy fiatal nő elesett és beütötte a fejét, minek következtében eszméletét vesztette – írta meg a 24.hu.

Azonnal értesítették a mentőket az eset kapcsán, akik pillanatokon belül a bajbajutott sérült segítségére siettek, majd megkezdték az ellátását, a szünetben pedig elszállították a helyszínről. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi miatt következett be a szerencsétlen eset, azonban Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa megerősítette, hogy súlyos sérülés gyanújával szállítottak kórházba egy nőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nem indított eljárást az ügyben, a lap megkereste a klubot is, érdeklődve az eset pontos körülményeiről, valamint a fejsérülést szenvedő nő állapotáról.

Deutsch Tamás: Magyar Péter nagyon nem az, akinek látszik

Deutsch Tamás reagált Magyar Péter bejelentésére, miszerint továbbra sem mond le mentelmi jogáról.