Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Rékasi Zsigmond nagyon dolgozik Stana Alexandráék kiejtésén a Párharcban

Rékasi Károly 19 éves fia minden erejével azon van, hogy minél hamarabb kiejtse Meggyes Dávidot és Stana Alexandrát a Párharcból, mert túl erősnek tartja őket

...svg content...Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lezajlott az első nagy párbaj a Párharcban, ami egyúttal azt is jelentette, hogy valakinek el kellett hagynia a villát. Nemazalányék maradtak alul, de csak kevéssel, így rögtön távozniuk kellett, nem sokkal a megérkezésüket követően.

Nemazalány és Armand is csalódott volt emiatt, míg azelőtt Tuvic Aleksandra finoman jelezte, ha kiesésnek, akkor sem fognak sírni, és nem egy panellakásba mennek vissza. Végül ők maradhattak versenyben, viszont nem túlzottan örültek nekik, amikor visszatértek. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A szavazás előtt Rékasi Zsigmond tett arról említést, hogy ő személy szerint nem izgul, mert védettek. „Most hova aggódjak?” Inkább azon elmélkedett, hogy ki lesz a másik páros, akiknek párbajozniuk kell.

Nem meglepő módon Meggyes Dávid és Stana Alexandra is téma volt, akik kapcsán a 19 éves fiú egyértelművé tette, ki kellene ejteniük őket. Ez viszont nem lesz egyszerű, mert valószínűleg a legerősebb párosa a mezőnynek.

Már nemcsak Zsigmond és Dávid között van feszültség a villában, mert Alexandra is kiakadt rá. Szerinte a fiú nagyon magas lovon ül, és sok, amit megenged magának, de nemcsak velük, hanem másokkal szemben is.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.