Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
60,967 $

Szoboszlai Dominik a külsőségekről: ezekre nagyon adok, nekem nagyon fontosak

Mint mondta, nyolc évvel ezelőtt kezdték el igazán érdekelni ezek a dolgok. Szerinte lényeges, ki hogyan jelenik meg, az ugyanis képet mutat arról, milyen valójában az ember.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik nemrégiben az InStyle Mennek adott interjút, ám ennek során nemcsak a futball volt a téma. Ugyanis szóba került az is, a magyar játékosnak mennyire fontos a pályán kívüli megjelenés – legyen szó öltözködésről, vagy akár a hajviseletről.

„Ezekre nagyon adok, nekem nagyon fontosak. Régen nem így volt, úgy nyolc évvel ezelőtt kezdődött, amikor tizennégy évesen elkerültem otthonról. Akkor kezdett foglalkoztatni a haj, a stílus, a cipők. Engem ez beszívott magába. Lényeges, hogy ki hogyan jelenik meg, képet mutat arról, milyen valójában az ember” Soron kívül Karácsony Gergely szerint húszezer forint a legnagyobb összeg, amit egyben látott

– fogalmazott.

Saját stílusa kapcsán azt mondta, igazából szituációfüggő: „Hova kell vásárolnom, milyen eseményre megyek, ott hogy kell megjelenni. Nekem ez nagyon összetett, így szoktam rajta gondolkodni” – magyarázta a focista.

Amikor arról kérdezték, a szabadidejét mivel tölti legszívesebben, úgy felelt: „Szoktam néha playstationözni, körülbelül ennyi, esetleg sorozatot nézek, de semmi mást nem csinálok” – mondta el az interjúban, amiből a 24.hu szemlézett.

Ezt követően Szoboszlai arról is szót ejtett, futballból telítődik a pályán és a mindennapokban, így arra nincs igénye, hogy videójátékok terén is focis játékokkal szórakoztassa magát.

Kunhalmi Ágnes Magyar Péterről: ott bővíthette volna az ellenzéki tábort, ahol nem indul

Az MSZP társelnöke szerint Magyar Péter pont vidéken, a megyei listákon szólíthatta volna meg a kiábrándult fideszeseket, a Tisza Párt mégsem indult el, Budapesten azonban igen, ahol az ellenzék már visszaszorította a Fideszt.