Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,37 Ft
Euró
385,46 Ft
Font
448,58 Ft
Bitcoin
61,480 $

Rékasi Károly fia kihúzta a gyufát Stana Alexandráéknál

Meggyes Dávid és Stana Alexandra egyáltalán nem szimpatizál Rékasi Zsigmonddal, de ez visszafelé is igaz.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hasonlóra még nemigen volt példa, amikor a Párharcban ennyire gyorsan ellentétek alakuljanak ki. Rékasi Zsigmond pillanatok alatt kihúzta Horváth Gréta volt párjánál a gyufát, és ennek még lesz folytatása.

Meggyes Dávid nem veszi jó néven az odaszólogatásokat, és ennek már hangot is adott. Eddig visszafogott volt, míg a 19 éves fiú nyeregben érzi magát, többek között a megszerzett védettség miatt is. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Nincsenek jóban egymással, ez tisztán látszik, és arra sincs igazán esély, hogy ez változzon. Dávid jelezte, ha lekerül a fiúról a védettség, felkötheti a gatyáját, mert nem fogja békén hagyni, nem felejt.

Szerintük az sem véletlen, hogy nemcsak tőlük kaptak negatív kritikákat, addig Zsigmond azon a véleményen van, hogy egyszerűen erősnek látják őket, és mivel nagyon fiatalok, igyekeznek rájuk szállni.

„Nagyon-nagyon kemény fába vágta a fejszéjét.” – mondta Dávid, aki áll elébe a harcnak, amiből nagy párbaj kerekedhet, mert mindketten erősek. Akár egy döntőt is el lehetne képzelni közöttük, de majd meglátjuk.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.