Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,91 Ft
Euró
398,19 Ft
Font
471,70 Ft
Bitcoin
66,839 $

Kiszel Tünde elárulta, milyen férfiak vonzzák őt: T. Danny is bejön neki

Stohl András rózsaszín öltönyét is kiszúrta, ami szerinte igazán elegáns volt.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes a Disney tematika jegyében a Mulant vitték a Dancing with the Stars színpadára a legutóbbi adásban, amelynek kapcsán a lány úgy érezte, ez sokkal közelebb állt hozzájuk, mint a korábbiak.

Az pedig csak tovább fokozta a boldogságát, hogy végig 9 pontot kaptak, amire azelőtt nem volt példa. Gelencsér Timinek a produkció után azt mondta, a legvadabb álmaiban sem gondolta volna, hogy sikerül ezt elérniük. Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

Édesanyja, Kiszel Tünde igazán büszke volt a lányára, a stúdióból nézhette végig a táncát. De azt is megtudhattuk tőle, hogy pasiügyekben szintén ad tanácsokat Donatellának, aki általában meg is fogadja azokat.

Ám Tünde figyelmét az sem kerülte el, hogy Stohl András rózsaszín öltönyt viselt szombat este, ami szerinte igazán elegáns volt. „Nagyon jó. Én örülök, hogyha férfiak is felvesznek ilyen rózsaszínes meg világos színt” – mondta.

Itt Timi megjegyezte, már kezdi látni, mi jön be neki: ha valaki magas és nem riad vissza attól, hogy világos, akár rózsaszín színt viseljen. „Így van. Mint a múlt héten a T. Danny, abban a pink színűben. Tetszett” – tette hozzá Tünde.

Közölték a Manchester United edzőjével, tárgyaltak Tuchellel

Ezt maga Ten Hag erősítette meg azt követően, hogy végül rá esett a választás, mégsem rúgták ki, hiába a katasztrofális szezon.

Karcsú győzelemmel kezdett Anglia az Európa-bajnokságon a szerbek ellen

Ugyan nem volt kérdés, melyik a jobb csapat Anglia és Szerbia közül, végül elmaradt a gála az angolok részéről.