Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,06 Ft
Euró
396,89 Ft
Font
470,16 Ft
Bitcoin
61,797 $

Kiszel Tünde: a madarak azt csiripelik, Krausz Gábor és Mikes Anna összejöttek

Mint mondta, baráti körben hallotta ezt a pletykát.

...svg content...Fotó: Insagram/Krausz Gábor
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Krausz Gábor korábban elismerte, sokat változott a Dancing with the Stars kezdete óta, s azt érzi, a műsor nagyon jó hatással van rá. Táncpartnerével, Mikes Annával sokat készülnek minden adásra, egyúttal igyekeznek egyre magasabbra helyezni a lécet.  

Legutóbb A szépség és a szörnyeteget adták elő, emiatt a sztárséfnek az érzelmes oldalát is meg kellett mutatnia, de úgy tűnt, ezt egyáltalán nem bánta. Táncuk sokak szívét megnyerte, hiszen az este legmeghatóbb előadása volt. Soron kívül Karácsony találkozott a lánnyal, aki magára tetováltatta a főpolgármester portréját

Gábor igazán hálás volt a rengeteg üzenetért és szavazatért, amit kaptak, de azért is, mert Anna által megvalósulhatott egy gyerekkori álma. „Minden kisfiú arról álmodik, hogy herceg lehessen. Tegnap este @mikesannams valóra váltotta az én gyermeki álmomat” – írta egy korábbi posztjában.

Az, hogy ilyen jól táncolnak együtt, és ilyen remek köztük az összhang, annak is köszönhető, hogy nagyon jó a kapcsolatuk, igazán kedvelik egymást. Ám sokak szerint a való életben is összeillenének, sőt, olyan pletyka is napvilágot látott, hogy már egy párt alkotnak.

Kiszel Tünde azt mondta: „Én azt hallottam, hogy összejöttek az Annával. A madarak azt csiripelik. (…) Baráti körben hallottam. Aztán lehet, hogy nem tudják ők ezt, csak gondolják, hogy annyira szoros a kémia”.

A Mandiner szerint idén is klíma nélkül maradhat a 3-as metró

Az M3-as metróvonal kocsijain tapasztalható elviselhetetlen hőség évek óta visszatérő téma, ám a beruházás még a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) 2024-es üzleti tervében sem szerepel.