Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,80 Ft
Euró
396,07 Ft
Font
468,55 Ft
Bitcoin
66,462 $

Nagyon fontos pontokat hullajtott el a Real Madrid

Ami sikerült a Barcelonának, az a Real Madridnak már nem, így fájdalmas pontokat hullajtottak el a spanyol bajnokságban.

...svg content...Fotó: EPA/Juan Carlos Hidalgo
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A spanyol bajnokság is nagyon izgalmasan alakul, és szinte lehetetlen megjósolni a végeredményt. Idén váratlan módon a Girona szállt be a játékba, olyannyira, hogy 12 fordulót követően vezetik a bajnokságot.

A kis csodacsapat 31 pontot gyűjtött eddig, és mindössze egy vereségük és döntetlenjük van. Ezt a statisztikát a világ legjobb csapatai is megirigyelnék, ráadásul a spanyol ligáról beszélünk, ami az egyik legerősebb. Soron kívül Medián: érdekes különbség mutatkozott meg a Fidesz, a DK és a Tisza Párt szavazói között

A Barcelona közel járt ahhoz, hogy fontos pontokat bukjon ezen a hétvégén, végül azonban az utolsó utáni pillanatokban övék lett a 3 pont. Nagy szükségük volt rá, mert az Atletico így is csak 2 pontra van tőlük, és még nem játszottak le a 12. meccsüket.

A Real Madridra egy papírforma eredmény várhatott volna, ám másképpen alakult. A Rayo Vallecano abszolúte meglepte Ancelotti csapatát, és mindezt idegenen hajtották végre, ami még nagyobb eredmény.

0-0-val zárult a mérkőzés vasárnap késő este, ami a második döntetlenje volt a Madridnak. Ezzel 29 pontosak, tehát 2 ponttal van kevesebbjük, mint a Gironának, akik továbbra sem engedtek ki, de még sok mérkőzés van hátra.