Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Tóth Gabi férje érzi magán, hogy nagyon sokat változott

Krausz Gábor esik át a legnagyobb átalakuláson a Dancing with the Starsban, ami tisztán látszik rajta, nagyon jó hatással van rá a műsor.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Dancing with the Stars mezőnye ismét elköszönt egy párostól, ezúttal Csutiéktól. Csuti kiesése nem okozhatott meglepetést, mert már korábban is sok kritikát kapott, és a zsűri ezúttal sem kímélte.

Ördög Nóri még csak el sem gondolkozott azon, hogy Csutit mentse meg a veszélyzónában, mivel korábban egyszer már rá szavazott, most viszont Radics Gigit tartotta bent, akárcsak Vajk és Tamás. Király Lindát pedig a nézők juttatták tovább, míg Csuti a könnyeivel küszködve nyilatkozott. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Krausz Gábor azonban továbbra is versenyben van, és az egyik nagy esélyes. Hétről hétre komoly meglepetést okoz, és a Gelencsér Timinek adott interjújában beszélt arról, érzi magán a változást, és a műsor kezdete óta sokat változott.

Amiben biztosan sokat változott szerinte, az a mentalitás és a türelem. Mikes Anna azon a véleményen van, hogy ezek a dolgok mind megvoltak Gáborban, de az igaz, hogy sokkal nyitottabb, befogadóképesebb és szociálisabb lett.

Anna szerint abban sincs semmi varázslat, hogy Gábor ennyire romantikus és érzelmes, csupán arról van szó, hogy most már meg meri mutatni ezen oldalát a nagyközönség előtt. „Ez egy nagy dolog.”