Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

Hatalmas csókcsata zajlott Jákob Zoltán és Emőke között A Nagy Ő-ben (videó)

Jákob Zoltánt egyenesen elvarázsolta Emőke, aki A Nagy Ő hajrájában vált favorittá.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltánra élete egyik legnehezebb döntése vár, bár a legutóbbi rózsaceremónia is fájdalmas volt számára. Ez volt az utolsó ceremónia, melynek ideje alatt meglepő módon Vanda, Edina és Csenge is távozott.

Virág ugyan kapott rózsát, másnap neki is mennie kellett, és ez igencsak rosszul érintette Zoltánt. A döntés előtt Virág azt állította, megszállta őt a Szentlélek, és babát vár Zoltántól, aki ezen jót nevetettet a többiekkel. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Már nincs sok hátra, hogy megtudjuk, ki kapja az utolsó rózsát, viszont az tény, hogy Zoltán eddig Emőkéhez került a legközelebb. Imádja a lányt, aki mindenben megfelel számára, és a legutóbbi randijuk is nagyon izgalmas volt.

Újabb csókok csattantak el

A terepralizás után piknikezni mentek, és ismét megtudhattuk pár fontos dolgot róluk. Zoltán őszintén beszélt arról, hogy néha egyedül érzi magát, főleg vasárnaponként, mivel általában pénteken és szombaton vannak nála a gyerekei.

A milliárdos üzletember lenyűgözte Emőkét, aki nyitott Zoltán felé, és megjegyezte, szereti a gyerekeket, szeret barátkozni, így ezzel sem lenne gondja. Emőke azt mondja, el tudná képzelni a közös életet, ráadásul mindketten imádnak főzni, ami újabb közös pont.

„Érzem, hogy felfal a szemeivel, és ez olyan jó érzés.” Nem sokkal később csókolózni kezdtek, rendkívül szenvedélyesen, és ez egy újabb jel volt arra, hogy a lányoknak a kastélyban ideje aggódniuk.