Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,34 Ft
Euró
386,41 Ft
Font
451,19 Ft
Bitcoin
66,912 $

Vastag Csaba felesége nem érti, mi rosszat tett a Nyerő Párosban

Evelin úgy fogalmazott, nem tudja, mit csinálhatott volna még, hogy jobban megkedveljék.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/Sajtóklub
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Nyerő Páros új évada múlt héten ért véget, győztesként pedig Curtis és Barnai Judit került ki. Később azt is elárulták, mire fogják költeni az általuk nyert összeget: már a villába költözés előtt megbeszélték, hogy ha ők lesznek a Nyerő Páros, a pénz egy részét jótékony célra fogják fordítani.

A döntőben Vastag Csaba és Domján Evelin voltak az ellenfeleik, ők azonban egyetlen szavazatot sem kaptak a többi pártól a mindent eldöntő szimpátiaszavazáson. Mindez eléggé meglepte az énekes párját, nem erre számított. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: minimumra csökkent a túlélés esélye

Helyezésükkel kapcsolatban Vastag Csaba azt mondta a Fókusz stábjának, örülnek a képzeletbeli ezüstéremnek. „Ez egy ilyen furcsa magyar szokás, hogy nem szeretjük a második helyeket” – fogalmazott. Ami viszont a végjátékot illeti, maradt bennünk tüske, főként a feleségében.

„Én annak örülök csak, hogy mi ezt így együtt meg tudtuk csinálni, kéz a kézben, és sosem engedtük el egymás kezét. Lehet, hogy ez is volt az oka, hogy nem kaptunk egy szavazatot sem” – magyarázta az interjúban, amit a 24.hu szemlézett.

Majd azzal folytatta: „Igazából nem tudok ezzel nagyon mit kezdeni, nem tudom, mit csinálhattam volna még, hogy jobban megkedveljenek”. Erre az énekes azt felelte, semmit, szerinte pedig az a fontos, hogy a villában szerzett élményeik egy életen át elkísérik majd őket.

Négy megyére adott ki másodfokú figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat, heves zivatarok várhatók

A heves zivatarokat villámlás, de akár jégeső is kísérheti.

Verőcei halálos hajóbaleset: minimumra csökkent a túlélés esélye

A rendőrség tájékoztatója szerint már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán, miután nincs reális esélye annak, hogy ennyi idő u tán bárkit is élve találjanak meg az eltűntek közül.