Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Már tudni, mire költik Curtisék a Nyerő Páros főnyereményét

Curtis és Judit elárulta, mire költik az általuk nyert összeget, ami szép emlék marad meg számukra a Nyerő Párosból.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nyerő Páros történetének egyik legsimább döntőjén vagyunk túl, legalábbis a voksokat illetően igen. Senki nem számított arra, hogy Vastag Csaba és felesége, Domján Evelin egyetlen egy szavazatot sem kapnak.

Márpedig így lett, és erre ezelőtt csak egy példa volt, amikor Rácz Jenő Gyuricza Dórival nyerte meg a játékot. Most már ketten vannak ott a rekorderek listáján, addig Evelin igencsak csalódott emiatt. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

A rapper és kedvese egy alkalommal már kiesett a versenyből, de egy csavar végén mégis játékban maradhattak. Azt követően taktikát váltottak, taktikusabban játszottak, aminek meglett az eredménye.

Jótékonykodni fognak Curtisék a pénzből

Sokan szurkoltak nekik, és a műsornak köszönhetően minden eddiginél jobban megismerhettük Juditot. A fiatal lány egy nagyon kedves személyiség, aki odavan Curtisért, és mindent megtesznek egymásért.

„Azt már a Villába költözés előtt megbeszéltük, hogy ha esetleg a döntőig jutunk és mi leszünk a Nyerő Páros, akkor a nyereményünk egy részét jótékony célra fordítjuk” – mondta Curtis a Story kérdésére.

Összesen 3 millió 965 ezerrel forinttal lettek gazdagabbak, és megtudhattuk, beteg gyerekekkel foglalkozó alapítványt, szervezetet szeretnénk támogatni, miközben saját családot terveznek, és egy ideje a közös házukban élnek.