Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Marsi Anikó kijelentette, tévézni szeretne, „amíg le nem dobja a képernyő”

Emellett a lakberendezés is érdekli, régi bútorokat, egyéb berendezési tárgyakat és komplett lakásokat szeretne újjá varázsolni.

...svg content...Fotó: YouTube/TV2 Magyarország
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor tavaly szeptemberben keltek egybe, amelyet követően Balatonfűzfőn vásárolták meg az álomotthonukat, örömmel vetették bele magukat a felújításba. A munkának még közel sincs vége, de egy pillanatig sem bánják, hiszen így minden épp olyan lehet, ahogy azt megálmodták. Természetesen arról sem feledkeztek meg, hogy megünnepeljék az első évfordulójukat: ellátogattak egy kellemes helyre vacsorázni, koccintottak is rá, hogy immár egy éve férjként és feleségként tekinthetnek egymásra.

A Hot! magazinnak nyilatkozva elmondták, bár kellett egy kis idő, amíg összecsiszolódtak, alkalmazkodtak egymás szokásaihoz, az sosem volt kérdés, hogy szeretik egymást, s együtt minden nehézséget legyőznek. „Közel az ötvenhez új életet kezdtünk mindketten. Nem tagadom, voltak benne kemény fordulatok is, de az soha nem volt kérdés, hogy szeretjük a másikat, és egymásnak lettünk teremtve” – mondta Anikó. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Leginkább apróságok miatt szoktak vitázni, de ezeket a dolgokat hamar meg tudják beszélni, túllendülni az összezördüléseken. „Szép és jó a kapcsolatunk. Abban a férjemnek igaza van, hogy én, ha tehetem, mindent kifordítva csinálok. És az is igaz, hogy olyan vagyok, mint egy búgócsiga. Én vagyok az, aki este fél tízkor rászól a párjára, hogy miért kávét főz ahelyett, hogy a polcokat fúrná fel a falra” – tette hozzá a műsorvezető.

Három lánykérés is volt

Egyúttal elárulta, férje háromszor is megkérte a kezét, mielőtt igent mondott volna neki. „Jól emlékszem, először csak pedzegette a házasságot, erre én annyit mondtam: ’Ne már!’ Úgy gondoltam, minden szép és jó, eléldegélek én Gáborral papír nélkül is a világ végéig. A második ’nőkérés’ pedig elég viccesre sikerült, mert így hangzott el: ’Palik Lászlóné Marsi Anikó! Leszel a feleségem?’ Ezen persze jót nevettünk mindketten” – idézte fel.

Majd azzal folytatta: „Az is bennem volt, hogy tizennyolc évig éltem házasságban, és a válás után jó lenne kikeveredni a búbánatból, mert azért ez a folyamat nem volt könnyű. Majd következő alkalommal azt mondta: értsem meg, hogy én vagyok az első nő, akit tényleg feleségül szeretne venni. És én ezt elhittem neki; jól­esett azt érezni, hogy valóban én vagyok az ő másik fele”.

A jövőt illetően Anikó kiemelte, addig szeretne képernyőn maradni, ameddig csak teheti, emellett pedig lakberendezéssel is szeretne foglalkozni. „Tévézni szeretnék, amíg le nem dob a képernyő. Hobbiszinten pedig nem a klasszikus lakberendezésre vágyom, hanem régi bútorokat és más berendezési tárgyakat, azaz komplett lakásokat, miliőket szeretnék újjávarázsolni az újrahasznosítás jegyében. Ezt nagyon szeretem” – mondta el az interjúban, amit a Bors szemlézett.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.