Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Sztankovics nagyon élvezi az életet és a munkát a Ferencvárosnál

Dejan Sztankovics őszintén örül annak, hogy a Ferencváros edzője lehet, akikkel eddig nagyon sikeres.

...svg content...Fotó: Dejan Stankovic (j), a Ferencváros szerb vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. október 29-én. Mellette Vincenzo Sasso videóelemző. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Sztankovics mérlege kifejezetten erős a Ferencvárossal, noha csak nemrég kezdte meg velük a munkát. Egy legendás csapatot irányíthat, ami nagy felelősség és egyúttal kiváltság is, nem beszélve a nyomásról.

Minden adott ahhoz, hogy a Ferencváros igazán sikeres legyen. Legutóbb a Magyar Kupában jutottak tovább, előtte pedig az Újpestet győzték le a nagy derbin, méghozzá meggyőző játékkal és fölénnyel. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

„Nem összehasonlítható a két mérkőzés, a derbi az derbi, különleges helyet foglal el a mérkőzések között. Ma egy igazán jó mérkőzést láthattunk, a célunk a továbbjutás volt, ami sikerült is.” – mondta Sztankovics.

„Ez után a Magyar Kupában igazán nagy mérkőzésekre számíthatunk, ám most jelenleg várunk a sorsolásra. Számomra különösen fontos a Magyar Kupa, hiszen Európa Liga-kvalifikációt jelent a megnyerése.” – idézte az edzőt a fradi.hu.

„Kellenek az ilyen meccsek, ez az atmoszféra. Nagyon élvezem az ilyen mérkőzéseket, jó volt látni, hogy csapatként dolgoztunk a pályán, majd egy csapatként ünnepeltünk az öltözőben. Sok mérkőzés van hátra, de minden egyes meccsre készen fogunk állni egészen december második feléig. Utána remélhetőleg jön egy jó felkészülési időszak.”