Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,65 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
450,37 Ft
Bitcoin
62,778 $

Váratlanul máris kiesett a Ligakupából az Arsenal

Míg a Liverpool és a Chelsea továbbjutott, addig az Arsenal már a negyedik körben kiesett a Ligakupában.

Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai ezúttal is kezdő volt a Liverpoolban, ami nem okozhatott meglepetést, és Klopp jó döntést hozott, mert így sem ment minden simán, hiába a Bournemouth volt az ellenfél, akik a liga egyik leggyengébb csapata.

Kerkez is a kezdőben kapott helyet, és ugyan sikerült egyenlíteniük, Nunez bombája eldöntötte a továbbjutás sorsát. Hozzájuk hasonlóan a Chelsea is megtette ugyanezt, a második ligás Blackburnt küldték haza egy 2-0-s győzelemmel. Soron kívül 24 ember került kórházba, miután rosszul lettek a csengeri börtön építése közben

Az Everton szintén nyert, 3 gólt rúgtak, de közben egyet sem kaptak a Burnley-től. A liverpooli kékek hazai pályán juthattak tovább, míg a Fulham ezt idegenben abszolválta 3-1-re az Ipswich Town ellen.

Az Arsenal ugyan maradt Londonban, nem volt sok köszönet benne, mivel kiestek a West Ham Uniteddel szemben. Kezdődött minden White öngóljával a 16. percben, addig az 50.percben Kudus köszönt be, 10 perccel később pedig Bowen.

Gyakorlatilag 60 perc alatt minden eldőlt, és az Arsenal csak szépíteni tudott a hosszabbítás pillanataiban Odegaard révén. Ezzel az egyik fő esélyes búcsúzott, mondhatni nem várt eredmény született.