Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,06 Ft
Euró
396,89 Ft
Font
470,16 Ft
Bitcoin
61,797 $

Dancing with the Stars: Krausz Gábor érzelmes tánca szinte tökéletes volt (videó)

Krausz Gábor nem sokkal azután lépett színpadra a Dancing with the Starsban, hogy Tóth Gabi interjút adott a válásukról.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi megtörte a csendet és a Tények Plusznak interjút adott a válásukról. Ugyan rengeteg új dolgot mondott az énekesnő, sok részletet még mindig nem tudni, de ez már abszolúte az ő magánügyük.

Kisebb csoda, hogy Gabi ennyi mindent elmondott, viszont itt volt az ideje, mert igencsak furcsa cikkek jelentek meg róluk. Röviddel az interjú megjelenése előtt Gábor is mondott pár szót erről, és megtudhattuk, nyár közepén tudta meg, hogy válniuk kell. Soron kívül Karácsony találkozott a lánnyal, aki magára tetováltatta a főpolgármester portréját

A Dancing with the Stars viszont nagyon jó hatással van rá, és már a negyedik élő adásban léphetett színpadra. Sokat készült Mikes Annával, akivel nagyon jó a kapcsolata, sokak szerint a való életben is összeillenének.

Gáborék A szépség a szörnyeteget adták elő, ami miatt a chefnek elő kellett húznia az érzelmes odalát. Miután Anna és Gábor nagyon kedvelik egymást, még hitelesebben tudták ezt előadni.

Nem lehet kérdés, az este legmeghatóbb előadása volt ez, és Gábor megint csodálatosan táncolt, ismét meglepte a közönséget, a nézőket, és talán saját magát is. Tamás a kézmozdulatokban látott hibákat, így 8 pontot adott, míg Vajk és Nóri eggyel többet.

A Mandiner szerint idén is klíma nélkül maradhat a 3-as metró

Az M3-as metróvonal kocsijain tapasztalható elviselhetetlen hőség évek óta visszatérő téma, ám a beruházás még a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) 2024-es üzleti tervében sem szerepel.

Hatósági ellenőrzést indított a kormányhivatal négy légitársaság ellen a késések miatt

Amennyiben az ellenőrzés során jogsértésgyanúja merül fel, a szükséges eljárásokat a kormányhivatal megindítja az érintett légitársasággal szemben.