Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Több mint 4000 embernek kellett elhagynia otthonát az erdőtüzek miatt az USA-ban

Ismét erdőtűz okoz gondot az Egyesült Államokban.

...svg content...Fotó: Unsplash/Matt Howard
Észak-Amerika

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

Több mint 4000 embert evakuáltak egy Los Angelestől délkeletre fekvő vidéki területről az Egyesült Államokban az erős szél által táplált erdőtűz miatt, közölte a helyi tűzoltóság.

A tűz a Riverside megyei Aguanga település közelében lévő hegyekben ég. Jeff LaRusso, a tűzoltóság szóvivője szerint a tűz eddig mintegy öt négyzetkilométerre terjedt ki.

1300 otthonból eddig valamivel több mint 4000 ember evakuálását rendelték el, további 1700-at pedig figyelmeztettek, hogy adott esetben nekik is távozniuk kell. A tűz három épületet megsemmisített, további hatot pedig megrongált, írja a CNN.

A terület nem sűrűn lakott, ám vannak a környéken lovas tanyák és egy nagy terület is, ahol emberek táboroznak, ezért a hatóságok igyekeznek a legalaposabban eljárni. Sérültekről egyelőre nem érkezett jelentés.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.

Szentkirályi Alexandra Gyurcsány odaszólása miatt lépett be a Fideszbe

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök odaszólása miatt lépett be a pártba Szentkirályi Alexandra, aki azóta kormányszóvivő is volt.