Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,45 Ft
Euró
397,90 Ft
Font
476,38 Ft
Bitcoin
63,650 $

Soha nem volt olyan izmos Schobert Norbi fia, mint most (fotó)

Alig pár nap múlva megtudjuk, hogy Istenes Bence és Schobert Norbi mire lesznek képesek egymás ellen a Sztárbokszban.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárboksz új évada elrajtolt, amiért Puskás Peti egyenesen odavan, imádja az új szériát, ami közel 20 év távlatából tért vissza. Nagy neveket hozott össze az RTL, és már kiütéseket is láthattunk.

Azok, akik azt gondolták, hogy ezek csak bemutatómérkőzések lesznek, tévedtek. Frohner Fecó például igen hamar földre rogyott az egyik ütéstől, és már nem is folytathatta tovább, nem akartak kockáztatni vele. Soron kívül Szentkirályi: Magyar Péter erkélyén kötött háttéralkukkal akarják irányítani Budapestet

Árpa Attila ellenfele, Nagy Ervin még rosszabbul járt, nem kevés ütést szedett be, és nem is lehetett kérdés, hogy nem engedik vissza a ringbe. Színésztársa bocsánatot kért tőle, de nincs harag közöttük, elvégre ilyen a boksz.

Istenes Bence pedig előrébb akarta hozni a meccsét, annyira várja már azt, melyre több mint fél éve készül. Schobert Norbi aggódik a fia miatt, mert ilyen körülménye között még nem látta, viszont tudja jól, hogy felkészült.

A 18 éves srác minden eddiginél izmosabb, semmi felesleg nincs rajta, és ennek még hasznát veheti a ringben. Kérdés, Bence mivel készül ellene, mert nagyon fogadkozik, hogy ki fogja ütni. Norbi formáját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.