Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,682 $

A Nagy Ő Nati beszólt Enikőnek: „Megesz a méreg, kiesz a bánat”

Sokaknak nem tetszik Nati stílusa, aki a római kalandja után minden eddiginél megosztóbbá vált, és ki tudja, mit hoz a folytatás.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Nagy Ő Nati azt mondja, szép szíve és nagy lelke van, amit Jákob Zoltánnak szeretne megmutatni. Rómában egy tökéletes randin voltak túl, és arra is fény derült, hogy Nati hamarosan gyereket/gyerekeket szeretne.

Ezzel igencsak meglepte Zoltánt, aki közölte vele, szereti őt. Nati is elkezdett érezni valamit Zoltán iránt, de amikor visszatért a kastélyba, ellenséges hangulat fogadta, és Betti igencsak kiosztotta őt a többiek előtt. Soron kívül Karácsony Gergely Karsai Dániel haláláról: „Köszönöm, amit értünk tettél”

„Ami itt van, ez már kritikán aluli…” – reagált Betti a történtekre, míg Vandát egyáltalán nem érdekelte Nati élménybeszámolója. „Nati ezzel a húzásával a saját szegénységi bizonyítványát írta alá. Kiderült, hogy másokon is képes átgázolni a saját érdekeit szem előtt tartva. Innentől kezdve leszerepelt.” – mondta el a véleményét Vanda.

Enikő sem akart ott maradni Natiékkal, és további szép napot kívánt nekik, majd a 20 éves lány odaszólt. „Mérgelődj akkor magadban…” A válasz sem váratott sokat magára, függetlenül attól, hogy Enikő nem szeret vitázni.

„Nem mérgelődöm édesem.” Nati ekkor sem hagyta abba, és csak folytatta, nem vett igazán vissza. „Megesz a méreg, kiesz a bánat.” Nati szerint jó döntést hozott, amikor kitartott amellett, hogy Rómába akar utazni, és nem adja át a lehetőséget.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsonyék tudomást sem vesznek a budapestiekről

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi politikusa szerint rájuk számíthatnak a budapestiek, addig Karácsony Gergelyék tudomást sem akarnak venni a fővárosban élőkről.

A Tisza Párt egyik képviselője közös fotót posztolt Marco Rossival, nagy port kavart az ügy

A fotó alapján ugyanis az feltételezhető, hogy Rossi is támogatja a Tisza Pártot, csakhogy mint kiderült, nem tudott róla, hogy ily módon használják majd fel a fotót.

Gyurcsány Ferenc Karsai Dániel haláláról: „Elment egy kitűnő ember”

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hosszabban reagált Karsai Dániel halálhírére, ami időközben bejárta a sajtót.