Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,031 $

Matthew Perry rajongói virágokkal árasztják el a Jóbarátok sorozat ikonikus épületét

Sokan így próbálják kifejezni a tragikus hirtelenséggel elhunyt színész iránti szeretetüket.

...svg content...Fotó: Matthew Perry kanadai-amerikai színészre emlékeznek a Jóbarátok című tévésorozat külső felvételein szereplő háznál (“Friends” building) New Yorkban 2023. október 30-án. Perry az 1990-es években a Jóbarátokban Chandler Bing szerepében vált híressé. A Los Angeles Times és a TMZ.com jelentése szerint az 54 éves színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá 2023. október 28-án. MTI/Vasvári Tamás
Észak-Amerika

Kiss László

Szerkesztő

Matthew Perry rajongói virágot visznek ahhoz a New York-i épülethez, amelynek homlokzatát a Jóbarátok című kultikus tévésorozatban láthattuk, és ahol a történet szerint Chandler, Joey, Monica és Rachel lakott.

“A rajongók azzal vigasztalódhatnak, hogy az elmúlt évben békére lelt. Egy éve jelent meg a könyve, és minden interjúban azt mondta, hogy élete ezen szakaszában jól van. Képes volt megbirkózni a démonaival, megtalálta a módját, hogy legyőzze őket”, mondta a Variety szerkesztője, Emily Longeretta. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Matthew Perry tavaly ősszel adta ki önéletrajzi könyvét “Barátok, szeretők és egy nagy rossz dolog” címmel, amelyben őszintén beszélt az alkohol- és drogfüggőséggel folytatott hosszú küzdelméről és több halálközei élményéről is.

Matthew Perry 54 éves volt. Holttestét Los Angeles-i otthonának jacuzzijában találták meg. A halál pontos okát még nem közölték.