Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

A Nagy Ő Nati szerint szép szíve és nagy lelke van

A Nagy Ő Nati azt állítja magáról, hogy szép szíve és nagy lelke van, aki csak a pozitívat árasztja magából.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán római randira vitte Natit, aki nagyon élvezte ezt. Még pezsgőt is bontottak a magángépes út alatt, bár nem volt egyszerű a helyzet, mert történt egy kis incidens majd azt követően még egy.

Nati a randi alatt elmondta, érezte magában a vágyat arra, többet mutasson magából Zoltán felé, megmutassa az igazi oldalát, és ne azt lássa, ahogyan a lányokkal viselkedik. „Mert az egy teljesen más dolog.” Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

Zoltán imádta, ahogyan a Colosseum előtt táncoltak, ölelgették, puszilgatták egymást. „Én nagyon szeretek a pillanatnak élni.” Amiatt is szereti, mert ilyenkor semmi és senki nem számít, csak ők ketten.

Nati hosszasan beszélt Zoltánnak arról, szeretné, ha az igazi énje alapján választaná őt, és nemcsak pár beszélgetés alapján. A lány romantikusnak is tartja magát, ami ugyancsak imponáló a magyar milliárdos számára.

„Nekem fontos az, hogy megismerjen engem, és tudnia kell, hogy én milyen vagyok legbelül, és nekem ilyen szép szívem van és nagy lelkem. És tényleg én mindig csak virágzom, sugárzok és a pozitívat árasztom.” – fogalmazott a lány, aki sokat ölelkezett Zoltánnal.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.