Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Jákob Zoltán azt mondta Natinak A Nagy Ő-ben, hogy „szeretlek”

Jákob Zoltánt nagyon meglepte a fiatal lány, aki természetesen nem ment el szó nélkül amellett, hogy a milliárdos üzletember azt mondta neki a római randijukon, hogy „szeretlek”.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltánt minden eddiginél jobban nyűgözik le a csajok A Nagy Ő-ben. Érzik , hogy nagy a tét, hiszen egyre kevesebb a rózsa, és azok, akik kiesnek ebből a körből, nagyon csalódottak lehetnek.

Betti például a nyakáról etette Zoltánt, aki remekül érezte magát közben, majd nem sokkal később már Rómába tartott Natival. Kalandos volt az odaútjuk, és sok minden történt velük, nem egyszer váltottak szájra puszit. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Igazi csókok ugyan nem csattantak el, ez a randi sokkal meghittebb volt, mint Bettivel Párizsban. Sőt, Zoltán egyszer elszóltak magát, és azt mondta Natinak, „szeretlek”, ami a fiatal lányt is meglepte.

Jól esett neki, hogy Zoltán ilyen kedves hozzá, és úgy érzi, mindezt viszonozni tudná, Több mint jól alakult a randijuk, miközben a gyerekvállalás szintén szóba került, miután Nati fiatalon szeretne édesanya lenni.

Zoltán nem győzött meglepődni, mert nem így képzelte el Natit, nem gondolta volna, hogy ilyen érett a gondolkozása. Ugyanakkor szerinte talán szerepet is játszik, meg akar felelni ezzel neki, de inkább csak élvezte vele a pillanatokat.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.