Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,76 Ft
Euró
387,45 Ft
Font
451,52 Ft
Bitcoin
66,447 $

Tuvic Aleksandra egy szórakozóhely parkolójában ismerkedett meg a párjával

Lassan egy éve együtt vannak, s mivel bevállalósnak tartják magukat, igent mondtak a Párharcban való szereplésre.

...svg content...Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismeretes, november 6-án visszatér a TV2 népszerű napi reality-je, a Párharc, amelynek legújabb évadában ismét hét vakmerő sztárpár száll versenybe. Céljuk, hogy bizonyítsák, kapcsolatuk minden próbatételt kiáll és képesek a többieket legyőzve elvinni a műsor fődíját.

Többek között Halastyák Fanni „Nemazalány” és Szlépka Armand, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Salander Dorina és Provoda Jodes, Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta, valamint Tuvic Aleksandra és Gelencsér Kornél szerepel majd a műsorban. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Utóbbi páros pedig nemrégiben arról mesélt, mivel foglalkoznak, illetve hogy ismerkedtek meg, mióta vannak együtt. „Egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg egy parkolóban, azóta rendületlenül együtt vagyunk, immáron lassan egy éve” – árulta el Aleksandra.

Óvják a magánéletüket

Kornél azzal folytatta, mikor megtudták, hogy lesz ez a műsor, vegyes érzelmekkel fogadták. De aztán úgy voltak vele, „lesz, ami lesz”, számukra semmi sem kihívás, bevállalós típusok – derül ki a tv2play.hu oldalán megjelent rövid videóból.

A szőkeség elmondta, a közösségi médiában nem szereti reklámozni a párkapcsolatát, igyekszik óvni a magánéletét. Illetve azzal, hogy a párjával megjelentek a Párharc sajtótájékoztatóján, azokat a híreket is megcáfolta, miszerint PSG Ogli vagy Papacita lenne a kedvese.

„Olivér nekem olyan, mint a kisöcsém és nagyon jó barátom, Papacitát pedig szintén nagyon jó közeli barátomnak mondhatom most már, és nincsen köztünk semmi”

– jelentette ki.

Azahriah: Magyar Péter egyszerre kritizálja a Fideszt és a DK-t, ilyen még nem volt

Az egyik legnépszerűbb hazai előadó egy podcastben osztotta meg véleményét Magyar Péter kapcsán.

Fico elleni merénylet: a belügyminiszter nem mond le, vizsgálat indult a testőrök ellen

A szlovák belügyminiszter nem érzi szükségét annak, hogy lemondjon tisztségéről, eközben vizsgálat indult a miniszterelnök testőrei, illetve a merénylőről kiszivárgott videó kapcsán is.