Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,937 $

Fürdőruhában hozták zavarba Jákob Zoltánt a csajok, és nem kicsit (videó)

Nem kicsit hozták zavarba a rendkívül csinos és vonzó csajok Jákob Zoltánt A Nagy Ő egyik jelenetében.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Finoman szólva is zajlanak az események Jákob Zoltán életében, A Nagy Ő-ben is. Történt vele egy kellemetlen helyzet, amikor a pezsgő Nati arcába csapódott, miközben Róma felé haladtak egy magángéppel.

Ezt megelőzően egy igen komoly dráma játszódott le Nati és Enikő között, aki emiatt mélypontra került. Nem sok nézőnek volt szimpatikus, ami történt, legalábbis a közösségi médiás visszajelzések alapján ezt látni. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Előtte sem unatkoztak a lányok, ugyanis életmentősből kellett vizsgázniuk Zoltán előtt. Forró volt a hangulat, mindenki igyekezett kihozni magából a maximumot, míg egyesek még többet mutattak.

Natit sem kellett félteni, ahogyan Emőkét sem, míg Erika túlságosan is színpadiasra vette a figurát, de vonzó volt. Zoltánnak nehéz volt döntenie, és akkor még Virágot sem látta, akiben ott van a meglepetés ereje.

Most is meglepte Zoltánt, már a megérkezése is humoros volt, Lékai-Kiss Ramóna is jókat mosolygott. Virág nem viccelt, igyekezett rendkívül közel kerülni A Nagy Ő-höz, aki már szinte látta a jövőt.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.