Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

Messi a potenciális visszavonulásáról is beszélt

Lionel Messi nem tudja pontosan, mikor vonul vissza, de úgy érzi, egyre közelebb és közelebb van hozzá.

...svg content...Fotó: Lionel Messi, az Inter Miami argentin világbajnok játékosa az év legjobb labdarúgójaként elnyert Aranylabdával az Aranylabda átadási ünnepségén a párizsi Chatelet Színházban 2023. október 30-án. Messi mögött David Beckham korábbi angol futballcsillag, az Inter Miami társtulajdonosa. A díjat a France Football francia szaklap hagyományos évenkénti választásának alapján ítélik oda. MTI/AP/Michel Euler
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mintha csak tegnap lett volna, amikor az akkor még rendkívül fiatal Messi bemutatkozott a Barcelona felnőttcsapatában. Hamar legendává vált, és most ott tartunk, hogy a nyolcadik Aranylabdáját vehette át.

Ez megint egy olyan eredmény, amit szinte lehetetlen lesz utolérni, bár úgy érzi, ez volt az utolsó ilyen díja. A jövőben valószínűleg Haaland, Mbappé és Bellingham fog versenyezni egymással ezekért a díjakért, kiegészülve Vinicus Juniorral. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

„Nem tudom, meddig fogok még játszani, de azt tervezem, hogy élvezni fogom. Nem tudok számot mondani ezzel kapcsolatban, mivel a futballban a dolgok nagyon gyorsan változhatnak, egyik napról a másikra is.” – idézte a Sky Sports Messit.

„Azt azonban tudom, hogy az a bizonyos nap egyre közelebb és közelebb kerül.” – mondta Messi, aki még mindig több mint hálás a világbajnoki cím megnyeréséért, és közben a riválisokról sem feledkezik meg.

„Az egész csapat, az edzői stáb és minden érintett kivette a részét a világbajnoki címből. Le a kalappal Erling (Haaland), Kylian (Mbappeé) és Kevin (De Bruyne) előtt, akik fantasztikus szezont futottak.”

„Sokan közületek fiatalok, és már annyi mindent elértetek. Még rengeteg idő van hátra ahhoz, hogy a helyemen álljanak. Örülök, hogy még egyszer itt lehetek, és még egyszer kiélvezhetem ezt a pillanatot. Elértem az álmomat, hogy megnyerjem a világbajnokságot, de mindezt megosztom mindazokkal, akik ennek részesei.”

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.