Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,71 Ft
Euró
387,46 Ft
Font
450,61 Ft
Bitcoin
61,281 $

Imádják a pályajelölővel határvonalat húzó spanyol bíró ötletét a drukkerek

Egészen forradalmi ötletet alkalmazott a spanyol másodosztályban egy játékvezető.

Fotó: unsplash | illusztráció
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A VAR elterjedésével egyre gyakoribb látvány, ahogy a videózás idejére megrohamozzák a bírót a játékosok, hátha ezzel befolyásolni tudják a játékvezető ítéletét. Saúl Ais Reig erre talált most egy remek megoldást.

Reig a másodosztályú Mirandes és FC Cartagena bajnokin dirigált, amikor egy vitatott döntést kellett felülvizsgálni a VAR-szobában, ám addig is mindkét csapat játékosai a bíróval voltak elfoglalva. Soron kívül Hétfőtől indul az előszezoni menetrend, több vonatot biztosít a MÁV a Balatonhoz

A sípmester hiába próbálta fegyelmezni a labdarúgókat, mintha a falnak beszélt volna, ezért úgy döntött, hogy a jelölőspray-vel tartja távol magától a renitens játékosokat – számolt be róla a Sportbible.

Ez olyan jól sikerült, hogy a focisták a vonal mögött is maradtak, mintha az valóban fizikai korlátot jelentett volna számukra. Reis addig nyugodtan megbeszélte a történéseket a segítőivel.

A Twitteren elterjedő videó sokak tetszését elnyerte, a kommentelők többsége úgy véli, hogy az ötletet szélesebb körben is be kellene vezetni, és szankcionálni azokat a játékosokat, akik átlépik a határt.

Véletlen felfedezés hozhatja el a szuperakkumulátorok rég várt korszakát

Mindent megváltoztathatnak az új fejlesztésű kondenzátorok.

Orbán Viktor halat fogott (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök egy újabb aktív programon vett részt, hamar sikerült halat fognia az egyik közeli horgászterületen.