Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,93 Ft
Euró
385,50 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,054 $

Sajtóértesülések szerint kiszabadították Luis Díaz elrabolt édesapját

Úgy tudni, hogy két emberrablót is lelőttek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Leandro Loureiro
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Daily Mail információi szerint pár órával azután, hogy elrabolták Luis Díaz, a Liverpool játékosának szüleit Kolumbiában, a játékos édesapját is sikerült kiszabadítani az emberrablók fogságából.

A lap a helyi média jelentéseire hivatkozva számolt be arról, hogy a rendőrség mentőakciót indított Manuel Díazért, melynek során az egyenruhások tűzharcba keveredtek az emberrablókkal, akik közül ketten életüket is vesztették. Ugyanakkor megjegyezték, hivatalosan egyelőre nem erősítették meg a hatóságok Manuel Díaz kiszabadítását. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, úgy tudni, a meghökkentő eset Kolumbia Los Barrancones elnevezésű területének közelében történt, amikor is az emberrablók a Kolumbiát és Venezuelát elválasztó határ felé tartottak azzal a céllal, hogy átcsempésszék a határon Manuel Díazt.

A Liverpool játékosának szülei épp hazafelé tartottak, amikor elrabolta őket egy fegyveres motoros banda, miután egy benzinkútnál rájuk támadtak. Korábban már megerősítették, hogy először Díaz édesanyját, Sirelis Marulandát sikerült kiszabadítaniuk az egyenruhásoknak.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.