Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Két nagyon fontos rendszert is támogathat a PlayStation 5, a Sony szuper next-gen konzolja

Egyre több és több információ szivárog ki a megjelenés előtt álló PS5-ről, ami két igen fontos rendszert is támogathat, aminek a rajongók örülni fognak.

Smart

A T-800-as

Szerkesztő

Egyre több és több információ szivárog ki a megjelenés előtt álló PS5-ről, mely két igen fontos rendszert is támogathat, aminek a rajongók örülni fognak.

Nem kérdés, hogy az idei év egyik legnagyobb slágere a Sony új next-gen konzolja lesz, mely sokak szerint igazi mestermű lehet, és nemcsak a design miatt, ami több ponton is szakított az elődökkel, részben a technikai megvalósítások és fejlesztések miatt. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A japánok rengeteg pénzt, energiát és időt öltek a fejlesztésekbe, ami úgy tűnik, hogy kifizetődő lesz. Noha időről időre aggasztó információk is napvilágot látnak a PS5-ről, többségében mindenkinek izzad a tenyere, amikor a konzolról olvas valami újdonságot.

Nem hittük volna, hogy az Xbox Series X ennyire más, mint a többi konzol: nézzétek meg Ti is!

Legutóbb arról számolhattunk be az Olvasóinknak, hogy szeptember elejére egy új eseményt tervez a Sony a PS5 kapcsán, és megtudhatjuk a konzol árát, valamint a pontos megjelenési dátumát, amivel még mindig tartoznak a japánok.

A TheTechGame az egyik legfrissebb cikkében arról ír, hogy két újabb fontos részlet szivároghatott ki az interneten a PS5-ről, ami valószínűleg támogatni fogja a Wi-Fi 6-ot és a Bluetooth 5.1-et. Ez már önmagában nagy előrelépés lenne az elődökhöz képest.

A hír egy Anatel dokumentumon keresztül futott be, ami erősen arra utalhat, hogy a Wi-Fi 6 és a Bluetooth 5.1 támogatás is elérhető lesz a PS5-ön. A konzol megjelenését illetően a Sony egyelőre csak annyit erősített meg, hogy az ünnepi időszakban kapjuk meg azt.

A Microsoft a rivális Series X kapcsán úgy nyilatkozott, hogy novemberben indulnak az értékesítések. A pletykák szerint ez november első hete lehet, és rá két hétre a PS5 is meg fog érkezni, ami adna némi előnyt az amerikaiaknak.

A PS5 az DualSense kontrollerrel startol el, ami számos komoly fejlesztésen ment keresztül, és az még inkább együtt fog lélegezni a játékokkal, valamint a használati ideje is több órával hosszabbodhat meg a PS4 eszközéhez képest.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/egy-regi-klasszikus-ps2-jatek-terhet-vissza-ps5-re/

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.