Dollár
390,86 Ft
Euró
407,94 Ft
Font
472,81 Ft
Bitcoin
16,245 $

Nem hittük volna, hogy az Xbox Series X ennyire más, mint a többi konzol: nézzétek meg Ti is!

not image

A T-800-as

2020. augusztus 28. - 09:07

A különbségek erősen szembetűnőek, és a Microsoft egy totálisan más designt választott a rivális Sonyhoz képest, ahol a PS5 lesz a nagy ellenfél.

A különbségek erősen szembetűnőek, és a Microsoft egy totálisan más designt választott a rivális Sonyhoz képest, ahol a PS5 lesz a nagy ellenfél.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

Dörzsölhetjük a tenyerünket, mert hamarosan beindul a következő nagy „konzolháború”, ami Sony és Microsoft között fog zajlani a PS5, valamint a Series X és Series S között, ugyanis az amerikaiak két gépet dobnak piacra – az X lesz az erősebb!

Mint arról korábban a liner.hu is beszámolt, nem kizárt, hogy 2021-ben a Nintendo sok potenciális vásárlót fog elvenni a két versenytárstól. Ha igazak a hírek, az új Switch rendkívül erős lehet és 4K felbontást is tudhat.

VÉGRE EGY ÚJABB ÍGÉRETES STAR WARS JÁTÉK

Most azonban még maradjunk azoknál a konzoloknál, amiket bejelentettek! A Series X novemberben kerül a boltok polcaira. A hivatalos dátumot nem erősítették meg, de állítólag november 6. lesz az a nap, amikor beindulhat az őrület.

A Sony egyelőre kivár, és erősen valószínű, hogy a japánok is november elején dobják piacra a nextgen gépüket. Egyik esetében sem ismert az árazás, pedig már nincs sok idő hátra a karácsonyi időszakig.

A Sony és a Microsoft konzolja gyakorlatilag semmiben sem fog hasonlítani egymásra, már ami a designt illeti. A Game Rant most egy olyan videóról számolt be, amiben megnézhetjük, hogy az új Xbox „doboza” mennyire üt el a többi konzoltól.

A yotuber Maniak Gaming közvetlenül hasonlíthatta össze az Xbox S konzolját más játékkonzolokkal, megmutatván ezzel az X-sorozat valódi méretét. Ez a konzol nemcsak a PS5-től, hanem minden más generációhoz képest is nagyon eltér. Meglehetősen furcsának is tűnik, ha azt összehasonlítjuk a többivel.

A Microsoft az Xbox One-hoz képest is egy totálisan más tervezést követett. Szakítottak a fekvő alapokkal, és egy „tornyot” hoztak létre, ami egyszerű, de mégis futurisztikus külsőt ad. A régebbi darabok sem maradhattak ki az összehasonlítás során, így érdekes látni, hogy néhol milyen ordítóak a különbségek.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/ezt-tudja-a-project-cars-3-4k-es-60fps-mellett-ultra-grafikai-beallitasokkal-no-komment/

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.