Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Krausz Gábor szerint nagyon jól néz ki, és még humoros is

Krausz Gábort mintha kicserélték volna, nagyon jó hatással van rá a Dancing with the Stars, és hamarosan ismét színpadra fognak lépni.

...svg content...Fotó: Instagram/Krausz Gábor
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gábor és partnere, Mikes Anna esélyesek arra, hogy megnyerjék a DWS negyedik évadát. Remekül kezdtek és egy héttel ezelőtt is igen jó teljesítményt nyújtottak, ám most újabb kihívások várnak rájuk.

Krausz Gábor az interjúja elején elismerte, elkezdtek fáradni, de kitartanak, és több mint hálásak a sok szavazatokért, mely extra motivációt adnak számukra. A beszélgetés alatt Gábor és Anna kérdésekre válaszolgattak, és megtudhattuk, a séf szerint az a legjobb, ha valaki feltűnően szép és közben humoros. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Mikes Anna, Magyarország.” – célzott ezekkel a tulajdonságokra Gábor a partnerére. Az viszont szubjektívnak tartja, hogy kit tartanak jó pasinak, mert a humort ezen a területen is fontosabb számára.

„Így hogy én nagyon jól nézek ki, meg humoros is vagyok, ez így extrán tök jó.” – jegyezte meg viccesen Gábor, míg Anna nem kedveli a hideg időt, a sötétséget, igazi nyári embernek tartja magát, már csak amiatt is, mert akkor van szabadságon. „Ja, meg akkor van szülinapom és névnapom is.”

Gábor egyért Annával, és csak akkor kedveli a telet, ha van hó, lehet síelni, szánkózni, máskülönben nem. Nyilván a karácsony is fontos számára, viszont a latyakos, esős és sötét időt egyáltalán nem kedveli.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.