18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,57 Ft
Euró
386,03 Ft
Font
449,51 Ft
Bitcoin
62,687 $

Berki Mazsi bement a halottasházba, hogy lássa Berki Krisztiánt

Berki Mazsi számára fontos volt, hogy lássa a férjét, aki tragikus hirtelenséggel, fiatalon hunyt el, így a legkisebb kislányát sem láthatta felnőni.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi Hajdú Péter vendége volt a Frizbi TV című műsorban, és természetesen a nagy botrányt övezett élő közvetítés is szóba került a szülés kapcsán. Krisztián halála szintén, ami rendkívül hirtelen jött, gyakorlatilag a semmiből.

Annyira hihetetlen volt Mazsi számára az, hogy Krisztián elhunyt, ráadásul ilyen fiatalon és hirtelen, úgy döntött, megnézi őt a halottasházban. „Nem hittem el. Nekem látnom kellett.” – fogalmazott őszintén Mazsi. Soron kívül Nincs megállás az esküvők árának emelkedésében

Elárulta, akkor is látta Krisztiánt egy pillanatra, amikor meghalt. Ugyanakkor ahhoz, hogy felfogja és elhiggye ezt az egészet, egyszerűen be kellett mennie a halottasházba, majd amikor belépett a helyiségbe, lekapcsolt az áram.

Odahaza ült a bárszéken, és csak járt az agya, mit csináljon. Nem tudja, honnan jött mindez számára, de azt érezte, be kell parfümöznie Krisztiánt, aki mindig is nagyon sokat adott a megjelenésére.

Mazsi pontosan tudja, látja, hogy rengeteg embert foglalkoztat az a kérdés, vajon mitől halt meg Krisztián. „Hát ezt a boncolási jegyzőkönyv kimutatta, de…” Mazsi úgy döntött, megtartja magának az információt, és senkinek nem beszélt erről, míg Péter feltette a kérdést, miszerint Krisztián öngyilkos lett vagy sem.

Több mint 20 hajó égett porrá Horvátországban egy kikötőtűzben (fotók)

Nagy tűzvész pusztított Horvátországban az Isztriai-félszigeten, Medulin üdülőváros kikötőjében, aminek következtében több mint 20 hajó semmisült meg.