Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Onana végre hőssé vált, ten Hag dicsérete sem maradt el

A csapat és több játékos szempontjából is létfontosságú volt a BL-ben aratott győzelem.

...svg content...MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Kedden megszerezte első idei csoportgyőzelmét a Bajnokok Ligájában a Manchester United, amely sorozatban harmadik győzelmét aratta, az elmúlt fordulókban ugyanis a Sheffieldet és a Brentfordot is legyőzték a Premier League-ben.

Nem is jöhetett volna jobbkor a felfelé ívelő időszak a Vörös Ördögök számára, hiszen vasárnap a Manchester Cityvel találkoznak a bajnokságban, majd három nappal később a Newcastle ellen lépnek pályára a Ligakupában. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A Köbenhavn elleni Bajnokok Ligája találkozón Harry Maguire és Andre Onana volt a két főszereplő, az elmúlt időszakban egyre többet elégedetlenkedő Magurie idénybeli első gólját szerezte, Onana pedig a 97. percben büntetőt védett.

Erik ten Hag Onana kapcsán elmondta, hogy az egyik legfőbb képessége a tizenegyesek hárítása, emellett kiemelte, hogy mind a Köbenhavn, mind pedig a Sheffield United ellen bravúrosan védett, és mindkét alkalommal jelentős szerepet játszott abban, hogy a Manchester United győztesen hagyhatta el a gyepet – írja a 90min.

„Ilyen az, amikor jó a légkör az öltözőben. Együtt küzdenek és együtt ünnepelnek. Kudarc esetén pedig támogatják egymást. Erre a szellemiségre mindig szükség lesz ahhoz, hogyha sikeresek akarunk lenni” – fogalmazott a holland tréner.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.