Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,87 Ft
Euró
387,64 Ft
Font
450,82 Ft
Bitcoin
61,114 $

Nincsenek szavak Besenyei Bogi bikiniformájára

Besenyei Bogi minden túlzás nélkül az egyik legformásabb és legvonzóbb híresség, akit el tudnánk képzelni nagyobb műsorokban.

Fotó: Instagram/Besenyei Boglárka
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mindig szívesen írunk azokról, akik sportolnak, jó példát mutatnak, és mindenük az egészség. Ezek igenis fontos dolgok, és nemcsak a fiatalok kiváltsága egészségesnek, extra fittnek lenni.

Sőt, sok esetben az idősebbek azok, akik utat mutatnak, mert az ember a 40-es éveiben is lehet élete formájában. Jó bizonyíték erre Szandi, akinek a formája láttán nehéz szavakat találni, egyszerűen lenyűgöző. Soron kívül Orbán Viktor halat fogott (videó)

Rubint Réka barátnője is kimagaslik a mezőnyből, aki a maga 47 évével szintén bármelyik 20 évessel képes felvenni a versenyt. A Nagy Ő szereplőjeként ismerhettük meg, és egy nagyon intelligens nőről beszélünk.

Besenyei Bogi karakterét is kedveljük, aki az Exatlon Hungary-ben tette le a névjegyét. Sokan drukkoltak neki, többek között mi is, és maximálisan emelt fővel távozhatott Dominikáról, megharcolt érte.

Azóta is népszerű, és többek között a Dancing with the Stars mezőnyében is el tudnánk őt képzelni. Most épp bikiniben mutatta meg a formáját, ami láttán csak 10 pontot tudnánk adni, annyira látványos és szexi.

Ismét kitört egy nagy vulkán Indonéziában (videó)

Hétfőn újra kitört az indonéziai Ibu, mely egy aktív vulkán, és időről időre problémákat okoz a lakosok számára.

Szinte alig mozdult meg a forint hétfő reggelre

Nem lehet azt mondani, hogy nagy mozgásnak indult volna a forint péntekről hétfő reggelre a devizapiacon.