Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Videón, ahogy majdnem felrúgja Messit egy pályára berohanó perui drukker

Kikaptak a hazaiak, de a szurkolók egy része nem a nemzeti csapat miatt volt ott a stadionban.

...svg content...MTI/EPA/Paolo Aguilar
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról már korábban beszámoltunk, Lionel Messi néhány napja ismét káprázatos formában focizott Argentína válogatottjában, hiszen csapata mindkét gólját ő szerezte.

Peruban óriási roham tört ki a jegyekért, a drukkerek közül azonban többeknek nem volt elég, hogy láthatták a 36 évesen is világklasszis formában focizó argentin, aki idén is az Aranylabda főbb várományosai között van. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Az egyik szurkoló a meccs hajrájában berohant a pályára, a biztonságiaknak pedig esélyük sem volt megakadályozni az időközben többször elcsúszó férfit, aki egy szelfit szeretett volna készíteni Messivel.

A lelátóról készült felvételt elnézve ez sikerült is neki, ám ahogy odaért a játékosokhoz, ismét elcsúszott, majdnem Messire. Kifelé szaladva még elszórakozott kicsit a rendőrökkel, akik az eset után minden bizonnyal alaposan elbeszélgettek a sráccal, mielőtt kihajították volna a stadionból.

Ez a videó is jól jelzi, miért van szüksége Messinek egy őt árnyékként követő biztonsági őrre, aki azonban úgy néz ki, csak Miamiban van mellette. Nem ártana ugyanakkor a válogatottban is alkalmazni, hiszen bár ez most egy viszonylag ártalmatlan szituáció volt, nem biztos, hogy a következő is az lesz.