Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,70 Ft
Euró
398,18 Ft
Font
471,66 Ft
Bitcoin
66,977 $

Jön a Fradi-Újpest, Sztankovics nagyon izgatott

Dejan Sztankovics is izgatottan várja a Ferencváros előtt álló két mérkőzést, amiknek az ideje alatt a 3 pont begyűjtése lesz a cél.

...svg content...Fotó: A ferencvárosi Adama Traoré (j) és az újpesti Csongvai Áron a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott Ferencvárosi TC-Újpest FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. február 5-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Ferencváros győzelemmel hangolt a Konferencia-ligára, de a Genk otthonában valószínűleg még nehezebb dolguk lesz, mint a Diósgyőr ellen. Sztankovics csapata azonban kellően erős ahhoz, hogy a Fiorentina után a Genknek is súlyos problémákat okozzon.

Izgalmas napok állnak a Ferencváros előtt, miután rövid időn belül két alkalommal is pályára fog lépni a csapat. Október 26-án, csütörtökön a Genk otthonában fognak harcolni a Konferencia-ligában, míg pár nappal később jön a várva várt legendás rangadó az Újpest ellen. Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

Az Újpest jobb formája miatt ez egy sokkal szorosabb mérkőzés lehet, mint az elmúlt években. Hatalmas hangulat várható a Groupama Arénában, és Sztankovics számára ez lesz az első ilyen alkalom.

„Nagyon élvezem az ilyen időszakokat, a derbiket, a telt házas mérkőzéseket, ha győz a csapatom, az dupla élvezetet nyújt.” – idézte a Ferencváros hivatalos honlapja Sztankovicsot a két nagy mérkőzés előtt.

„Amikor valaki a legjobb szeretne lenni, fel kell készülnie arra, hogy a legjobbakkal fog találkozni. Fontos hét következik számunkra, készen kell állnunk a ránk váró mérkőzésekre.” – olvasható a fradi.hu-n.

Közölték a Manchester United edzőjével, tárgyaltak Tuchellel

Ezt maga Ten Hag erősítette meg azt követően, hogy végül rá esett a választás, mégsem rúgták ki, hiába a katasztrofális szezon.

Karcsú győzelemmel kezdett Anglia az Európa-bajnokságon a szerbek ellen

Ugyan nem volt kérdés, melyik a jobb csapat Anglia és Szerbia közül, végül elmaradt a gála az angolok részéről.