Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Krausz Gábor olyat vállalt be a Dancingben, amit még senki (videó)

Krausz Gábor arra is kitért, hogy vajon miért kapott az egyik zsűritagtól mindössze 6 pontot, ami kissé kevés.

...svg content...Fotó: Instagram/Mikes Anna
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Krausz Gábor és Mikes Anna ezúttal is továbbjutottak a Dancing with the Stars következő fordulójába. Nagyot táncoltak, sokat gyakoroltak rá, és szerencsére elkerülték a veszélyzónát, ami mindig jó hír.

Gábor szerint egyértelműen jobb megkezdeni egy műsort, mint a végén színpadra lépni, mert abban az esetben végig ugyanabban a ruhában kell állniuk, nem tudnak bemelegíteni, mint normál esetben. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Jobb az eleje szerintem.” Mikes Anna is egyetért ezzel, már csak amiatt is, hiszen hiába nézik a többieket, fejben máshol járnak, és semmi értelme bemelegíteniük, mivel csak a legvégén kapnak lehetőséget.

Anna szerint is sokkal jobb kezdeni

Nem beszélve arról, hogy elkezdenek unatkozni, így Anna is azt mondja, sokkal jobb az elején túl lenni az egészen. Ami pedig Gábor különleges fellépőruháját illeti, nagyon tetszik neki, régóta vágyott egy ilyen flitteres verzióra, bár megemlítette, lehetséges, hogy cserél Csutival.

Arra is fény derült, hogy egy rendkívül nehéz emelést, illetve dobást is bemutattak, amit korábban még Gelencsér Timi sem mert bevállalni Hegyes Bercivel. „Rendesen féltem attól az emeléstől.” – fogalmazott Anna.

Minden egyes próbánál félt ettől, viszont most már ott tartanak, hogy Gábor nyugtatgatja őt. Anna elégedett Gáborral, aki szerinte már táncos aggyal gondolkozik, új ötletei vannak, és ez megint dob a minőségen.

Ami pedig a meglepő 6 pontot illeti a zsűri részéről, Gábor nem tudja hova rakni a dogot. A 7 és a 8 ponttal nincs gondja, de szerinte a 6 és a 8 között már nagy a különbség, így erre egyelőre nem találj a választ. Tamás magyarázata erre az volt, hogy meg akarja nézni, mennyire áll a közönség Gáborék mögött. „A logikát nem találom benne, abszolút nem zavar, az ő dolga.”