Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,861 $

Schobert Norbi fia megmutatta a boksztudását (videó)

Legalábbis annak egy részét, és nagyon keményen készül Istenes Bence ellen, aki arra készül, hogy kiüti őt.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban ismét sokat lehetett hallani a Schobert-családról. Többek között az is kiderült, hogy Schobert Norbi, a családfő szerepel a Valami Amerika című sorozatban, amit sokan vártak.

Nem mindenkinek tetszett, hogy Norbi is szerepel a sorozatban, hiszen megosztó személyiség. A szerepe nem volt túl hosszú, viszont annál eseménydúsabb, miután kapott párat, jól elverték a kamerák előtt. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Idősebbik fia is erre készül a ringben Istenes Bence ellen a Sztárbokszban, aki határozottan üzent. Egyértelművé tette, Norbi nem számíthat kegyelemre, nem fogja babusgatni a ringben, és ki fogja ütni.

Bencének elege lett a dolgokból, és Norbi edzője is szóba került, aki a közösségi médián keresztül reagált, majd a The Voice műsorvezetője úgy döntött, egy hosszabb videó kíséretében üzen. Norbi edzője szintén kapott pár élesebb kritikát, szóval a feszültség már most adott.

Norbi viszont nem üzenget, a videóra sem reagált, most viszont napvilágot látott róla egy videó. Boksztudása egy részét mutatja be, miközben az edzője egészen közelről figyeli a munkát. A videót erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.