Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Jákob Zoltán a mesterséges intelligenciát is használná a fiatalításához

A Nagy Ő lélekben fiatalnak érzi magát, de jól tudja, hogy ettől függetlenül a testét karban kell tartania.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Jákob Zoltán a hot! magazinnak adott interjújában többek között arról beszélt, milyen gyerekkora volt, s hogy lett vállalkozó. De arról is szót ejtett, mennyire fontos számára a család, illetve mire vágyik egy párkapcsolatban.

Az évek során érték sikerek és kudarcok, a szerelem többször rátalált, de aztán arra jutott, nem azt az illetőt szánta neki az ég. Ettől függetlenül nem hajlandó feladni, hisz benne, hogy megtalálja a párját. „Ha én beleszerelmesedek valakibe, elmegyek a falig” – mondta. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A milliárdos üzletember arra is kitért, egy időben erősen úrrá lett rajta a megfelelési kényszer és a szorongás az elvárások miatt, ami attól is megfosztotta, hogy felhőtlenül boldognak érezze magát. Szerencsére ez már nem így van, de időbe telt, mire átértékelte magában a dolgokat.

Nem zavarja az idő múlása, de a fiatalos külsőről sem mondana le

A Nagy Ő lélekben fiatalnak érzi magát, de jól tudja, hogy ettől függetlenül a testét karban kell tartania, ezért odafigyel az egészségére, sokat sportol. Mindemellett bevallotta, még a mesterséges intelligenciát is használná a fiatalításához.

„Várom, hogy újraindítsák az emberi sejtek megújulását célzó mesterséges intelligenciát, amit 2021 őszén leállítottak. (…) Ha lesz rá lehetőség, igen, fiatalítani fogom magam. Felvillanyoz ez a világ” – fogalmazott Jákob Zoltán az interjúban, amiből a Bors szemlézett.

Majd hozzátette: „Amikor azt gondolod, hogy mi értelme az életnek, hiszen befejeződik, akkor felcsillan a remény, hogy nem feltétlenül ez az út vége. Másrészről tudom, hogy a génjeim továbböröklődnek a gyerekeimben, ez pedig kicsit olyan, mintha meghosszabbítanák az életünket. Így könnyű feldolgozni az elmúlást”.

Távoli fekete lyuk környékén bizonyították Einstein évszázados gravitációs elméletét

Alapjaiban forradalmasíthatja a fekete lyukak tanulmányozását a felfedezés.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.