Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,55 Ft
Euró
401,09 Ft
Font
479,77 Ft
Bitcoin
63,722 $

Neymar mankóval távozott a stadionból Brazília újabb vereségét követően

Újabb hosszas kihagyás vár Neymarra, aki mankóval távozott.

...svg content...Fotó: EPA/Raul Martinez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A 31 éves brazil csatár alig néhány hónapja tért vissza súlyos tavaszi sérülését követően, az Uruguay elleni világbajnoki-selejtezőn ismét hordágyon, könnyek között kellett levinni őt a pályáról.

Azóta tudni, hogy súlyos sérülést szenvedett a világsztár, ami miatt hosszú időn át harcképtelen lesz. Neymart az első félidőben kellett lecserélni, a mérkőzés után pedig mankóval hagyta el a stadiont: Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Brazília az elmúlt két vb-selejtezőjén mindössze egyetlen pontot gyűjtött, miután a Venezuela elleni hazai döntetlent követően Uruguaytól 2-0-s verséget szenvedtek. A találkozó első gólját Szoboszlai Dominik liverpooli csapattársa, Darwin Núnez szerezte a 42. percben, míg a végeredményt a 77. percben Nicolás de la Cruz állította be.

Brazília bár többet birtokolta a labdát és többet is passzolt a meccsen, fölényük teljességgel meddő volt.

Fernando Diniz együttese egyetlen kapura lövést sem tudott felmutatni, a gyászos teljesítményt követően pedig lecsúsztak a csoport harmadik helyére. Brazília novemberben Kolumbiába látogat, ahol ismét kemény párharcra kell készülniük.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.