Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,63 Ft
Euró
385,13 Ft
Font
450,71 Ft
Bitcoin
71,083 $

A 2024-es Copa America lesz Di María utolsó tornája az argentin válogatottban

16 év után int búcsút a nemzeti csapatnak Di María.

...svg content...MTI/EPA/Daniel Dal Zennaro
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

„A Copa America után elhagyom az argentin válogatottat. Számomra itt a vége, ez lesz az utolsó torna” – mondta az olimpiai- és világbajnok Di María, aki 2021-ben a Copát is megnyerte Argentínával.

„Azért jöttem a Benficához, hogy formában maradjak, és hogy a válogatottban folytathassam” – mondta Di Maria. „Tudtam, hogy egy jó csapatban kell játszanom ahhoz, hogy jó szinten legyek” – fogalmazott. Soron kívül Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

„Szeretnék játszani a következő Copa Americán, és mindent megteszek azért, hogy a legjobbamat nyújtsam a klubomban és minden alkalommal, amikor Argentínáért játszom” – tette hozzá a Real Madrid egykori klasszisa.

Di María már így is az argentin válogatott legnagyobb hősei között van számon tartva, miután a 2021-es Copa America és a 2022-es világbajnokság fináléjában is betalált – emlékeztetett az ESPN.

A klubszinten is sikert-sikerre halmozó Di María Lionel Messihez hasonlóan mindent megnyert, amit csak lehetett, ám mivel a Juventusnál csupán epizódszerep jutott a 35 éves szélső számára, ezért 13 évvel távozása után visszatért első európai klubjához, a portugál Benficához, amely a BL-ben is érdekelt.

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

40 éve nem látott földrengést mértek Olaszországban

4,4-es erősségű földrengés rázta meg az Olaszországban található Campi Flegrei szupervulkánt hétfő este, amire 40 éve nem volt példa.