Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

A Nagy Ő versenyzője pillangókat érez a gyomrában Jákob Zoltán láttán

Úgy tűnik, A Nagy Ő egyik versenyzője szép lassan beleszeret Jákob Zoltánba, aki számára nem közömbös a lány.

...svg content...Fotó: Tv2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nagy Ő-ben már igencsak beindultak az események. Edina kipróbálhatta Zoltán egyik Ferrariját, ami különleges élmény volt számára, és még azt is megengedte neki, hogy egyedül vezethesse az autót.

Közben a kastélyban Bettina nagyon őszintén beszélt az érzéseiről Emőkének, mondhatni kiöntötte a lelkét. Olyannyira tetszik neki a milliárdos, hogy már most érzi a pillangókat a gyomrában, és alig tudja magát türtőztetni, amikor meglátja. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Bettina sokak számára szimpatikus a lányok közül, mert valóban magát adja, bár voltak, akik kellemetlennek tartották az éneklését a hajós randin Zoltánnak. A sikeres üzletembernek viszont tetszett a produkció, és csak ez a fontos.

Már azzal meglepte Zoltánt, hogy bemutatta a családját neki, rögtön az első találkozáskor, ami igen ritka. Ugyanakkor jól jött ki belőle, mert Zoltán is családcentrikus, és a lány természetesen kapott rózsát.

Abban többen egyetértenek, hogy Natinak nincs helye a versenyben, mert túl fiatal. A 20 éves lány viszont továbbra is rendkívül határozott, és hallhattuk, milyen csípősen tud fogalmazni a társairól.