Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,34 Ft
Euró
400,82 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
63,819 $

Brazília kapitánya a történelem egyik legnagyobb játékosának nevezte Neymart

A világbajnoki selejtező előtti buliról nem tett említést Diniz.

...svg content...MTI/EPA/Andre Borges
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ismét védelmébe vette Neymart Brazília szövetségi kapitánya, miután kiderült, hogy a Venezuela elleni, dobálózással végződő hazai döntetlen előtti napon több játékos is hajnalig szórakozott.

„Megismétlem, Neymar az egyik legnagyobb játékos a brazil futball és a világ labdarúgásának történelmében. Nincs olyan edző a világon, aki lemondana róla” – fogalmazott Fernando Diniz, aki a 31 éves játékos statisztikáival is előhozakodott. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

„Amit érdemes megemlíteni, azok Neymar számai, ami szinte minden szempontból az első helyen van egy csatárnál” – mondta Diniz. „ő a legjobb a gólok számában, az asszisztokban, a cselezésben. Ezek is bizonyítják, miért van itt” – fogalmazott.

Neymar szeptemberben a brazil válogatott gólrekordere lett, megelőzve a legendás Pelét. 125 mérkőzésén 79 találatot szerzett. Diniz a Venezuela elleni gólpasszát is kiemelte – írja az ESPN.

Brazília számára ugyanakkor a szerdai javítás sem sikerült, Uruguay ugyanis hazai pályán 2-0-ra verte meg Neymarékat, ezzel letaszítva a selejtezősorozat harmadik helyére Diniz együttesét. Neymarra ráadásul hosszabb kihagyás vár, miután az első félidőben hordágyon vitték le a pályáról.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.