Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,10 Ft
Euró
388,38 Ft
Font
450,95 Ft
Bitcoin
62,238 $

Rodrygo: Neymar a kritikák ellenére is Brazília „fő játékosa”

Rodrygo nyilvánosan állt ki csapattársa mellett és kijelentette, annak ellenére, hogy Neymart folyamatosan kritikák érik, még mindig ő Brazília fő játékosa.

Fotó: MTI/EPA/Neil Hall
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ESPN jelentése szerint a Real Mardid játékosa, Rodrygo nyilvánosan állt ki nemzetközi csapattársa, Neymar mellett, s kijelentette, az Al Hilal sztárja még mindig Brazília „fő játékosa”.

E kijelentés annak nyomán hangzott el, hogy Neymart a csütörtöki, Venezuela elleni 1-1-es döntetlent követően eltalálta a szurkolók által a lelátóról bedobott pattogatott kukoricás zacskó, az incidens kapcsán pedig Fernando Diniz brazil edző kijelentette, elítéli az ilyen megmozdulásokat. Soron kívül David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

A brazil szurkolók csalódottak voltak az eredmény miatt, a szurkolók pedig Neymart vették elő a drukkerek számára nem tetsző eredmény miatt. Ennek kapcsán szólalt fel most Rodrygo, aki úgy fogalmazott:

„Nem változtat semmin, hogy Neymar 31 éves, vagy sem, ugyanolyan minőségben folytatja, mint mindig. Ő továbbra is a fő játékosunk marad. Persze, amikor veszítünk vagy döntetlent játszunk, akkor nagyobb lesz a felelősség rajta, de amikor nyerünk, akkor egyértelművé válik, hogy ő a legjobb játékosunk, és nagyon függünk tőle.”

A 22 éves Rodrygo a továbbiakban is csak dicsérte Neymart, aki a múlt hónapban megelőzte Pelét, s 125 nemzetközi fellépésen szerzett 79 góljával minden idők legjobb brazil férfi góllövője lett:

„Nagyon fontos a pályán és a pályán kívül is. Bármennyire is mindig rosszat mondanak róla, azok az emberek, akik közelebbről is ismerik, tudják, hogy teljesen más, mint az a kép, amit egyesek róla alkotnak. És mivel nekem ő a példaképem, gyakran elszomorít, ha bizonyos megjegyzéseket látok, ha hallom, amit az emberek mondanak, mert ő sokat segít nekem. Mindig beszélget velem. Néha amikor a klubomban vagyok, ő meg ott van [Szaúd-Arábiában], és küld nekem egy üzenetet, vagy mond nekem valami pozitív dolgot. Szóval ez a pályán kívüli kapcsolat nagy hatással van ránk, és sokat segít a pályán.”

Röpködtek a bírságok a vissza nem vitt ajánlóívek miatt

A Nemzeti Választási Bizottság több mint négy millió forint bírságot szabott ki a határidőre vissza nem vitt ajánlóívek miatt.