Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,01 Ft
Euró
384,63 Ft
Font
452,14 Ft
Bitcoin
70,312 $

Óriási fordulat, Zimány Linda megjelent A Nagy Ő-ben

Egyre több fordulatot láthatunk A Nagy Ő legújabb évadában, legutóbb például Zimány Linda vendégszerepelt a műsorban.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nagy Ő, vagyis Jákob Zoltán a legutóbbi rózsaceremónia végén két nőtől is elköszönt. Nem sokkal később már együtt pezsgőzött a versenyben maradt lányokkal, akik örültek, hogy lehetőséget kaptak a folytatásban.

Lékai-Kiss Ramóna ismét készült pár meglepetéssel, és elárulta, szépségversenyt rendeznek Zoltán számára. Ugyanakkor csak nyolc szerencsés nő lehet ott a kifutón, akiknek a felkészítésében két profi segédkezik. Soron kívül Remek hírrel szolgált a BKK: elkészült a gyalogosátkelő az Astoriánál

A fordulatok részeként korábban már láthattuk a műsorban szerepelni Rubint Rékát. Sokan találgatni kezdtek, vajon mit keres a műsorban a fitneszkirálynő, majd kiderült, csak az egyik barátnőjét kísérte el a műsorba.

Zoltán igazi úrinőnek nevezte Réka barátnőjét, aki saját maga teremtette meg a vagyonát, és azt, hogy jó módban élhessen. Az igazira azonban még nem talált rá, és hiába jár a 40-es évei végén, mintha még mindig csak 30 lenne.

A legújabb fordulat az volt, amikor Zimány Linda sétált be a lányokhoz. Mindenkit lenyűgözött a megjelenésével és a szépségével a kastélyban. Linda volt az egyik vendégszereplő, aki segített felkészülni a csajoknak a szépségversenyre, viszont a lányoknak kellett eldönteniük, kik juthatnak lehetőséghez.