Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,44 Ft
Euró
387,15 Ft
Font
451,32 Ft
Bitcoin
65,769 $

A járdát is a körforgalom kijáratának hitte egy autós a 3-as főúton

A GPS valószínűleg nem erre gondolt, amikor az első kijáratot javasolta.

...svg content...Fotó: BpiAutósok
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Egy verőfényes szeptemberi szombaton történt az alábbi eset a 3-as főút egyik körforgalmánál, amit még úgy is nehéz elhinni, hogy videó készült róla. A BpiAutósok ismét egy gyöngyszemmel örvendeztette meg követőit:

Hogy pontosan mi zajlott a kis Matizban, az sajnos a felvételből nem derül ki, azonban valamiért a sofőr úgy gondolta, hogy a járdán hajt ki a körforgalomból, biztos ami biztos alapon. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Szerencsére gyalogos épp nem haladt arra, és vélhetően az autó vezetője is rájött, hogy butaságot csinált, hiszen egy rövidke szakasz után immár szabályosan folytatta útját az ismeretlenbe.

Persze első ránézésre vicces csak az alábbi videó, másodikra inkább kissé szomorú, hiszen ilyenkor derül ki, hogy milyen sokan képtelenek értelmezni a közlekedési táblákat. És millió egy olyan eset van, amit senki nem rögzít ilyen módon.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .