Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,47 Ft
Euró
385,54 Ft
Font
448,67 Ft
Bitcoin
61,611 $

A Barcelona magyar származású szupertehetsége lehet a válogatott új reménysége

Yaakobishvili Áron a Barcelona utánpótlásának egyik nagy ígérete.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/EFE/Toni Albir
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A mindössze 17 éves játékos kapusként szerepel a Barcelona ificsapatában, a benne rejlő lehetőségeket pedig mi sem jelzi jobban, hogy a The Guardian beválogatta a következő generáció legjobb labdarúgói közé.

Yaakobishvili Áron 11 évesen költözött családjával együtt Barcelonába, és bár még a katalánok utánpótlás együttesében fejlődik, rendszeresen edz az első csapattal is – írta meg a Sportal. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

A fiatal labdarúgó anyai ágról magyar, édesapja pedig grúziai születésű, emellett izraeli állampolgársága is van, így három ország nemzeti együttese is lehetőséget biztosíthatna számára.

Az ifjú kapus ugyanakkor korábban már szerepelt a magyar utánpótlás-válogatottakban, a játékos képviselője pedig a korábbi hírekkel ellentétben megerősítette, hogy a jövőben is a magyar színeket szeretné majd képviselni.

Testvére, Yaakobishvili Antal szintén Spanyolországban, a Girona B csapatánál szerepel, a 19 éves védő szintén Magyaroszág válogatottjában képzeli el a nemzetközi karrierjét Georgi Attila menedzser szerint.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.