Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,041 $

Kocsis Alexandra még mindig az egyik legvonzóbb nő

Nemcsak a magyarok, hanem nemzetközi szinten is top Kocsis Alexandra formája, akiért odavannak a férfiak, rengeteg bókot kap.

...svg content...Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary korábbi bajnokversenyzője bikiniben is rendkívül erősen, látványosan mutat. Nehéz szavakat találni a formájára, és több mint büszke lehet erre, mert kemény munka van mögötte.

Nemrég ismét Ázsia felé vette az irányt, imád utazni, és Bali egy olyan helyszín számára, ahol az életét is el tudná képzelni. Aki járt már Balin, pontosan tudja, hogy a sziget milyen sokat tud adni az ember lelkének. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

„Az utazás nem pusztán egy kikapcsolódás, hanem egy valódi befektetés önmagunkba és a világ megismerésébe. Minden új hely, kultúra és találkozás gazdagabbá tesz minket.” – írta a posztjában a rendkívül vonzó sportolónő.

„Az elménket tágítja, hiszen új perspektívákat nyit, és megmutatja, hogy a világ sokszínűsége nemcsak egy könyvben vagy filmen létezik, hanem valóságos élmények formájában.” – osztotta meg gondolatait Alexandra.

„Az új helyek, tájak megmutatják, hogy a világban milyen szépségek rejlenek, és rádöbbensz, hogy mennyire sok minden van még, amit meg kell ismerni. Az utazás egy befektetés, ami örökké tartó élményeket hoz az életedbe.”

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.