Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Ezzel a tánccal esett ki a gyönyörű Szőke Zsuzsi a Dancing with the Starsból

Szőke Zsuzsi megint gyönyörű volt, és egyértelműen az egyik legjobb táncos, mégis hamar véget ért számára a Dancing with the Stars negyedik évada Simon Kornéllal.

...svg content...Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Elsőként kiesni messze legrosszabb, mint második helyen végezni, ezzel mindenki egyetérthet. Tavaly Rubint Réka sokkoló kiesése jelentette a legnagyobb meglepetést, amire már csak Andrei Mangra személye miatt sem számíthattunk, aki nagy kedvenc volt, és megnyerte a második évadot Tóth Andival.

Mangra már nem része a DWS-nek, viszont így is nagyon erős a mezőny. Eszenyi Enikő a mezőny legidősebb tagjaként jutott tovább, bár nem érdemelt veszélyzónát, hiszen kiválóan táncolt, viszont utolsóként lépett színpadra. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Marics Petiék is látványosat mentek, akárcsak Király Linda a tüzes produkciójával, de egyelőre nagyon együtt van a mezőny, nincsenek akkora különbségek, mint a korábbi években. Jelenleg többen sajnálják Szőke Zsuzsit, mint Simon Kornélt, hiszen az egyik legjobb és legszebb profi táncosról beszélünk.

Messze nem volt meggyőző a táncuk a zsűrinek, amivel némileg befolyásolhatták azon nézőket, akik szavaztak. Ettől függetlenül valóban nem Kornél táncolt a legjobban, és valakinek a végén mennie kellett.

A videóban is látni, hogy Zsuzsi egy egészen különleges táncos, aki tökéletes formával rendelkezik. Ha lesz következő évad, reméljük, hogy a táncosnő egy rendkívül erős sztárt fog kapni maga mellé, mert megérdemelné, hogy ott egyen a döntőben.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.