Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,754 $

Dancing with the Stars: Hunyadi Donatella gyönyörű volt, de kevés pontot kapott

Hunyadi Donatella is nagy tapsot kapott élete első táncos fellépésén a Dancing with the Stars negyedik évadában.

...svg content...Fotó: TV2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hunyadi Donatella örömmel mondott igent a Dancing with the Starsra, ami egyúttal a nagy debütálása is a médiában. Ezelőtt számos felkérést mondott vissza, már csak a tanulmányai miatt is.

A rendkívül csinos és szép modell, aki énekesnőként is kiváló, nagy fába vágta a fejszéjét. Nem sokkal az első élő adás előtt a sürgősségin is járt, de szerencsére vállalni tudta a versenyt, és igyekezett nem csalódást okozni. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Donatella táncát övezte az egyik legnagyobb érdeklődés, édesanyja, Kiszel Tünde is nagyon várta már, hogy láthassa a lányát a parketten. Ilyen teljesítmény mellett biztosak voltunk abban, hogy nem kerülhet veszélybe az első adás végén.

Nem kapott sok pontot Donatella

Tünde lánya csak úgy ragyogott, tűzpiros ruhában kápráztatta el a közönséget, és már az első táncuk alatt olyan elemeket mutattak be, amiket általában csak később szoktunk látni. Ez így még biztatóbb volt, és mondhatni magasra tették a lécet, bár ez várható is volt tőlük, legalábbis ezt gondolhattuk, de a pontok mást mutattak.

Tamás azt javasolta, ne akarjon szép lenni tánc közben Donatella, mert amúgy is az, és még figyelnie kell a lábmunkára. Nóri egyetértett abban, hogy táncra teremtették a fiatal lány lábait, és felül tökéletes mozdulatokat láthattunk, míg a lábtechnika javításra szorul.

Vajk a mimika és a csípőmozgás fejlesztését is megemlítette, ám összességében elégedett volt a zsűri. Ennek ellenére Tamás 7 pontot adott, míg Nóri és Vajk meglepő módon még kevesebbet, mindössze 6-ot, aminél többet várhattak a nézők. Minden Donatella arcára volt írva, látszott rajta a csalódottság, mert ez valóban meglepően kevés a pontok tekintetében.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.